6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALBLOG

Blog

Mikor fontos marketingre költeni?

Mikor fontos marketingre költeni?

Ez a kérdés egy modern gondolkodású cégvezetőnek egy beugratós kérdés, hiszen nincs olyan időszak egy cég életében, amikor nem kell online vagy offline megjelenésre költeni.

Van, amikor a kétféle módszer közül csak az egyiket érdemes, de sajnos elhagyni mindkettőt sohasem lehetséges.

A jelenlegi tendenciák szerint a fiatalabb generációnál elsősorban az online marketing eszközök használatával nyerhetünk több vásárlót, így célszerűbb manapság divatosabb termékeket, legyen az bútor vagy elektronikai cikk…inkább adwords vagy facebook hirdetésekben megjeleníteni.

Számos módszer létezik, de ami a legfontosabb, hogy mindig foglalkoznunk kell legalább a weboldalunk aktualizálásával, fejlesztésével, illetve a napi akcióval, esetleges új termékekről szóló cikkek felvitelével. Így tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legfontosabb teendőnk a tartalom marketing.

Tartalommarketinggel kapcsolatban pedig keresse a DreamOnMédia csapatát! Ajánlatkérés, illetve egy esetlege konzultációval kapcsolatban írjon az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre.

forrás: SEO és marketing szolgáltatás - DreamOnMedia.hu 

Hogyan és hol keressünk jó SEO-s szakembert?

Hogyan és hol keressünk jó SEO-s szakembert? A kérdés szinte magába foglalja a választ is, hiszen a kulcsszó a keresés és a hol. A holra igen egyszerű a válasz, mivel már mindenki a Google keresőt használja és így minden cég erre a keresőmotorra optimalizálja az oldalait, ezért a hol kérdésre szerintem ki is merítettük a választ.

A fontosabb és véleményem szerint a legokosabb megoldást a „hogyan” szóra a találati listákban található cégek sorrendje jelentheti. Mivel SEO-s, illetve keresőoptimalizálás témakörben keresünk szolgáltatót, így kézenfekvő megoldásnak bizonyul, hogy a keresési eredmények alapján állítsuk fel a lehetséges cégek listáját. Ugyanis, aki ebben a versenyben fel tudja venni a kesztyűt és a találati listák elején szerepel, az nagy valószínűséggel az általunk üzemeltetett oldal is megfelelően terelgetné a Google keresőjének rögös útvesztőjén.

Természetesen nem elhanyagolható tények a referenciák sem, ezért érdemes minden keresőoptimalizálással foglalkozó céget alaposan átvizsgálni ilyen téren is.

Annyi biztos, hogy nekünk a DreamOnMedia csapatának, a látottak alapján nagyon rosszak a tapasztalataink.

Tehát válasszunk körültekintően, alaposan SEO-val azaz keresőoptimalizálással foglakozó céget, akiknek laikusként is tudjuk monitorozni az eredményeiket. Igen ez lehetséges, hiszen a DreamOnMédia csapatánál betekintést nyerhetsz a kezdeti állapotokról és az idő közbeni eredményekről, havi bontásban.

Amennyiben egy megbízható keresőoptimalizálással foglalkozó céget keres, dokumentálható eredményekkel, akkor írjon emailt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Pontosan miért is fontos a cím a leírás és a kulcsszó?

Pontosan miért is fontos a cím a leírás és a kulcsszó?

Egy igazán ütős weboldalhoz nem csak egy remekbeszabott design hozza az igazi vásárlókat, hanem nagyon fontosak a leírások és a kulcsszavak, illetve a megfelelő, releváns címek.

Gyakorlatilag semmire sem megyünk, ha van egy jól megtervezett, látványos oldalunk és egy gyenge, hiányos szövegezésű tartalmunk.

Ebben tud segíteni a DREAMONMEDIA!

Pontosan miért is fontos az admin felületen kitölteni a SEO rész? Hát a válasz nagyon egyszerű, mivel a Google, illetve az összes többi más keresőmotor is a szöveges tartalomban keres. Persze fontosak a képek és linkek is, de ha nincsen tartalom, leírás az eladásra szánt termékünk vagy szolgáltatásunk mellé, akkor jóformán kideríthetetlen bármelyik keresőmotornak, hogy mit is szeretnénk.

Persze, ha fizetjük az Adwords hirdetéseket, akkor ugye előbb megtalálhatjuk a célközönséget, akik egy kép alapján talán el tudják dönteni, hogy mi fognak megvásárolni. Amennyiben nem, akkor vagy keresnek más oldalt, ahol részletesen leírnak miden fontosat a termékről vagy szolgáltatásról, vagy írnak mailt és kérdéseket tesznek fel…és akkor lássuk be szerencsénk volt.

Tehát nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem csak egy látványos weboldalt kell építeni, hanem fontos az információ közlésének módja, helye és a formája. Mind a vásárlónak és nem utolsó sorban a keresőmotoroknak.

SEO tartalmak és egyéb termékleírások kitöltésével kapcsolatban keressen bennünket! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webfejlesztés és weboldal készítés Baján

Bajai viszonylatban számos cég készít weboldalakat és fejleszt további internetes tartalmat. Csapatunk a DreamOnMédia, azonban nem állt be a futószalagon gyártott weboldalkészítő cégek sorába. Mi komplex szolgáltatást nyújtunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen a weboldal készítés már csak egy része annak az online és offline marketingnek, melyet a felvilágosultabb cégek folytatnak professzionális szinten. Sajnos vagy nem, de egy jó marketing stratégiával jóformán bármit eladhatunk, ha van egy kis befektetésre szánt pénzünk, hiszen a marketing is egy célirányos befektetési forma, amit, ha jó csapatra bízunk, akkor igencsak jövedelmező.

Ennek tükrében kínál a DreamOnMédia komplex szolgáltatást, melyben a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, linképítés, tartalomfejlesztés és a social marketing is helyet kapott. Ezen minimális szolgáltatások kiaknázásával érhetünk el sikereket egy adott piaci szegmensben.

A DreamOnMedia csapata akár a nulláról felépítheti vállalkozása online és offline megjelenéseit, melybe a logo tervezéstől, a termékfotózásig, és a tartalomfejlesztéssel kapcsolatos minden feladat beletartozhat.

Jelenleg is több weboldal tartalomfejlesztésével is foglalkozunk, amely a BútorKovács.hu a Takcásdental.hu, illetve most készül a TerraceArtist.com teljes online megjelenéseihez szükséges online katalógus és elektronikus anyag.

Tehát, ha egy komplex szolgáltatásra gondolt online és offline marketingjéhez vagy csak egy jól működő, responzive weboldalt szeretne készíttetni, akkor válassza a DreamOnMediát!

Ajánlatkérést és egyéb webfejlesztéssel, illetve online megjelenéssel kapcsolatos kérdéseit várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen!

Weboldal készítés - butorbaja.hu

Sokadik bútoros weboldalt készítjük már, de mind közül ez volt a legkifinomultabb. Összetettségét tekintve nem túlságosan bonyolult, de a felépítése már okozott némi fejtörést.

Fontos szempont volt a mobilos és a tableten nézhető verzió megléte, hiszen a keresések nagy többsége már mobiltelefonról vagy tabletről érkezik az oldalakra. 2015-től ezek már követelmények voltak, de 2016-tól már az alap konfigurációba kell, hogy tartozzon, hiszen követni kell a trendeket és a Google irányelveit.

weboldal készítés, webfejlesztés, butorbaja.hu

Első körben felmértük a termékpalettát, valamint a keresési trendek alapján az egyes almenüpontok neveit, mint például „komód” vagy „komódok”. A pontos terméknevek meghatározása után jöhettek a fő menüpontok is, melyeket szintén a legkeresettebb szavakból válogattunk ki a bútorgyártással releváns, illetve a termékkehez passzoló szavakból.

Ezek után jöhetett a megfelelő template kiválasztása, mivel minimális költségvetéssel kellett dolgoznunk, mivel egy kezdő vállalkozásnak készítettük az oldalt. Persze ez nem jelentett semmi degradációt, hiszen a kész templatek szerkezetben is, valamint a Google irányelveit követve készülnek. Így csak néhány saját arculatbeli negatívumot lehet betudni ennek a költséghatékony megoldásnak, ami a későbbiek folyamán az eladásokból némi ráfordítással könnyedén orvosolható.

A kiválasztott weboldal template ezek után felkerült a tárhelyre, amit néhány óra alatt szinte készre is formáltunk.

Ehhez azonban sok mindenre szükségünk volt, amit előtte már a kedves megrendelő vagy éppen mi a DreamOnMédia csapata előre elkészítettünk. Ilyen volt a:

  • az egyes oldalak szövegezése,
  • az oldalak SEO részének leírásai az előzőekben megírt szöveghez mérten
  • valamint a képek kiválasztása, esetleges termékfotózások és az elkészült képek formázása
  • majd a képek title és description szövegeinek elkészítése

Ezek után az elkészült aloldalakra már csak a szöveget, a SEO-t és a képeket kellett feltölteni a megfelelő oldalra.

Miután mindez elkészült már csak a webmester eszközökben kell megtenni az utolsó lépéseket, hogy el is induljon az oldal és a Google is lásson belőle mindent.

Webfejlesztéssel, weboldal készítéssel kapcsolatban keresse a DreamOnMédia csapatát az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top