6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

OFFLINE HIRDETÉSI FELÜLETEK

Az offline hirdetési felületekről

Az offline hirdetés egy nagyon szerteágazó és sok lehetőséget kínáló terület, amely bizonyos szegmensekben nagyon hatékony és kedvező árú felületeket biztosít.

Sajnos ezek egyre inkább kezdenek kimenni a divatból, mert a keresések nagy többsége már interneten zajlik. Azonban a divatosabb újságokban, melyek az otthonnal, kertel, lakberendezéssel, divattal kapcsolatosak, azok szinte az aranykorukat élik és nagyon is hatékonyan működnek.

Az offline médiával kapcsolatos tanácsok

Persze itt is, mint az online felületeknél fontos az olvasók száma, a megjelenési példány. Sajnos mérhető adatokat pontosan senki sem tud az offline szegmensben, de a direkt keresésekből vissza lehet számolni, melyet a Google Analyticából deríthetünk ki. Persze, ha van ilyen követőkód az adott weboldalban és azt egy hozzáértő személy kezeli.

Amennyiben számokkal mérhető sikereket, dokumentálható eredményeket szeretne elérni weboldalával kapcsolatban, illetve Offline médiában történő megjelenéseken gondolkodik, akkor keresse a DreamOnMédia csapatát.

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top