6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

ONLINE HIRDETÉSI FELÜLETEK

Az online hirdetési felületekről

A legtöbb kisebb cégnek az online hirdetési lehetőségek vagy teljesen ismeretlen terület vagy pedig „ész nélküli” mindenkinek kifizetek mindent, amit kínál.

Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy leírjam, mint vállalkozó, hogy ne dőljünk be minden telefonhívásnak! Sokszor hívtak már engem is jobbnál-jobb lehetőségekkel, de amint megkérdeztem, hogy tudnak e „pdf-ben a Google Analytic rendszeréből egy statisztikát küldeni”, akkor néhányan visszakérdeztek, néhányan pedig sajnálattal közölték, hogy titkos. :) Persze tisztelet a kivételnek!

Döntéshozatal online hirdetésekkel kapcsolatban

Tehát, ha online hirdetési lehetőségekkel kecsegtetnek bennünket, mint cégvezetőket, akkor még az átutalás előtt azért kérjünk egy statisztikát a hirdetésszervezőtől. Amennyiben tudnak ilyet küldeni, akkor magunk is láthatjuk, hogy az adott médiumnak mennyi egyedi látogatója van. Persze itt jön a kérdése, hogy ez most sok vagy kevés?

Ebben tud segíteni Önnek a DreamOnMédia csapata! Bízza ránk weboldalának karbantartását, havi statisztikáinak és kulcsszó pozícióinak jelentését és mi segítünk eldönteni és megtervezni online megjelenési stratégiáját. Legyen az egy asztalos cég vagy éppen egy kerékpárbolt.

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top