6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALKERESŐOPTIMALIZÁLÁSGOOGLE SZOLGÁLTATÁSOK

GOOGLE SZOLGÁLTATÁSOK

A Google Adwords szolgáltatásról

A Google egyik legnagyobb találmánya az Adwords, melynek köszönhetően fenn tudja tartani az összes vele összefüggésben álló szolgáltatások működtetését. Ennek következtében tehát a fizetős szolgáltatás igencsak hasznos lehet egy induló vállalkozás termékeinek eladásánál. Persze csak akkor, ha van erre keret, hiszen „lúzer” dolog lenne kihagyni. Mivel egy jól beállított Adwords kampánnyal könnyedén, mindjárt a „bolt” nyitása napján is adhatunk el akár szolgáltatási csomagokat vagy éppen bármilyen produktumot. Ezzel is minimalizálva vagy akár nyereségessé téve a nyitással kapcsolatos kezdeti időszak költségeket.

Adwords kampány kezelés

Az Adwords egy nagyon hasznos hirdetési felület, hiszen nem túl bonyolult, mivel csak be kell fizetni egy bizonyos összeget, amiért meghatározott számú kattintást kapunk az aktuálisan beállított kulcsszavakra.

Viszont fontos tudni, hogy egy precízen és hatékonyan beállított Adwords kampánynál komoly összegek tudunk megspórolni, mivel még akár régiók szerint is tudunk opciókat megadni. Nem beszélve a kulcsszavak pontosságáról. Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy a saját oldaluk nevére is hirdetnek, ami véleményünk szerint teljesen felesleges. Találkoztam már olyannal is, aki egy éjjel nappali boltot reklámozott Debrecenben, aminek a hirdetését Baján is láttam, amikor éjjel nappalit kerestem. Meg kell valljam nem mennék el odáig egy tejért. Szóval lényeg a lényeg gondoljuk végig, állítsunk be minden számunkra fontos paramétert és úgy indítsuk el az Adwords kampányunkat.

Amennyiben mégsem menne, akkor keresse a DreamOnMédiát!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top