6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

LINKÉPÍTÉS

A linképítésről

A linképítés egy nagyon nehéz téma, hiszen 2014-es év derekától már nincsen olyan nagy jelentősége, mivel fontosabbá vált a tartalom marketing, mint az egyes oldalakon elhelyezett linkek. Viszont, mivel azért mégis szüksége van egy oldalnak rámutató linkre, ezért szigorúan a Page Rank 3, de leginkább a 4-es és afeletti oldalakra szabad linkeket elhelyezni.

Ugyan egy nagy látogatói közönséggel bíró, ám de 2-es vagy annál kisebb Page Rank-es oldalra az átkattintások miatt érdemes linket elhelyezni, de linképítési szempontból semmi jelentősége, sőt.

Azért még érdemes a linképítéssel foglalkozni

Azonban érdemes mégis egy kicsit foglalkozni vele, hiszen van még néhány olyan oldal, ahol ingyenesen lehet linkeket elhelyezni és a Page Rank érték is 3-4 körül mozog.

Linképítéssel kapcsolatban tehát érdemes egy kisebb összeget elkölteni, de a hatékonyabb megoldást a PR cikk kampányok jelentik, amivel kapcsolatban szintén a DreamOnMédiát keresse!

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top