6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALKERESŐOPTIMALIZÁLÁSPR CIKK KAMPÁNYOK

PR CIKK KAMPÁNYOK

A PR cikk kampányról tömören

Manapság az élet megszűnik egy weboldalon, ha azon nincsenek új tartalmak, újdonságok, melyek lekötik az ember figyelmét, illetve szinte kikényszerítik az látogatóból, hogy igen is térjen vissza a későbbiek folyamán.

Ezeket tehetjük hírek, blog bejegyzések formájában, melyek elsősorban PR cikkek, amikkel egy bizonyos szolgáltatást, terméket vagy egyéb más eladásra szánt portékának kívánunk „megágyazni”, jobban mondva bemutatni a nagyközönségnek. Ennek sok más hatása is lehet, hiszen ha a saját oldalunkra készítünk PR cikket, akkor azzal a saját tartalmunkat gyarapítjuk, ezáltal megnövekedhet a találati arány egy bizonyos témában. Pl. legutóbb írtunk egy PR cikket az ágykeret készítésről, amely az „ágykeret készítés” kulcsszóra átlagosan 2. volt.

A PR cikk kampányok fontossága

Azonban van a tartalom marketingnek egy másik formája, amikor releváns vagy magas Page Rankkel rendelkező oldalakra írunk PR cikket és néhány számunkra fontosabb szóra linket helyezünk az oldalunk irányába. Így beszerezhetünk néhány fontosabb külső linket, melyet a Google legtöbbször „jó néven is vesz”, tehát valamivel előrébb kerül az oldal az adott kulcsszóra.

Persze, amilyen egyszerűnek hangzik, annyira nem az, hiszen hol találunk magas Page Rank-es oldalakat, illetve biztosan nem lesz ingyen a PR cikk megírása és az elhelyezhetőség sem. Szóval bízza a munkát a DreamOnMédia csapatára és nem fog csalódni.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top