6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

WEBOLDAL ELEMZÉS

Weboldal elemzés, tanácsadás

Weboldal elemzés? Mit is jelenthet pontosan ez, jobban mondva milyen szolgáltatási formákat takarhat ez a két szó. A válasz igen egyszerű, hiszen a már meglévő oldal szerkezeti, illetve tartalmi részeit megvizsgálva alkotunk egy véleményt, hogy milyen változtatásokra is lehet szükség egy előrelépési folyamat elindításához.

Sok cégvezetőnek vagy éppen weboldal tulajdonosnak „lövése” sincsen arról, hogy hányan, honnan és milyen forrásból találják meg a weboldalukat. Ugyan sokak nem is tudják, hogy ez egyáltalán lehetséges vagy nincs is rá szükségük, de mivel a vásárlók igen nagy százaléka már az Interneten keres, így botorság lenne elveszíteni ezt az egyre növekvő közönséget.

Google applikációk az Ön weboldalának sikerérét

Persze ahhoz, hogy mindezt mérni lehessen, kell néhány Google szolgáltatásba regisztrálni, de ez legyen a legkevesebb, hiszen a DreamOnMédia csapata ezt is megoldja Önnek.

Végül pedig a szolgáltatás lényege, hogy ezen paraméterek és beérkező adatok alapján tudjunk egy végleges képet alkotni az adott oldallal kapcsolatban.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top