6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALMARKETING

MARKETING

A marketingről és annak fontosságáról

A marketing egy igen kényes és egyben fontos dolog bármilyen vállalkozás életében, hiszen ez a mozgatórugója a vásárlásnak, azaz jobban mondva a vásárlás ösztönzésnek, illetve a sikeres üzletkötésnek.

Vegyünk csak egy igen egyszerű példát az általunk kezelt oldalaknál, mondjuk a bútoriparból. Magunkról mindig is tudtuk, hogy remek és egyben minőségi bútorokat gyártunk kedvező áron, viszont ezt rajtunk és a közeli rokonságon, barátokon kívül nem tudta senki. Mivel ők nem képeztek egy masszív vásárlói közönséget, így nem maradna fent a cég, tehát segítségül kellett hívnunk a módszer, melynek segítségével megmutatjuk a több embernek a termékeinket és bemutatjuk a szolgáltatásainkat. Egyszóval egy bizonyos formában stratégiát építünk ki, hogy a célba juttatáshoz, ami lehet online vagy offline is. A marketing egy igen kényes és egyben fontos dolog bármilyen vállalkozás életében, hiszen ez a mozgatórugója a vásárlásnak, azaz jobban mondva a vásárlás ösztönzésnek, illetve a sikeres üzletkötésnek.

Manapság már nem megalkotni nehéz valamit, legyen az egy bútor vagy éppen egy remek étel. Azt eladni, az a legnehezebb. Megtalálni azt a réteget, aki hajlandó belenyúlni a pénztárcájába és megvásárolni a termékeinket, illetve a későbbiek folyamán is megtenni még jó néhányszor mindezt.

Marketing eszközökről röviden

Ennek számos megoldását rejtheti egy jól megálmodott Marketing kampány, ami lehet egy hétköznapi kuponos, vagy szórólapos, de az Adwords kampány is részt kaphat benne és ne felejtsük ki a social médiát sem.

Azonban ezek mind csak rózsapatronok egy igazán kreatív és látványos marketing kampány megvalósításában.

Ezért tehát a DreamOnMédia csapata az összes létező eszközt, ami online és offline, továbbá minden olyan szolgáltatást, mint a fotózás vagy a reklámfilm készítés vagy még egy jól kitalált Facebook appot is bevet a közös siker érdekében.

Keressen bennünket bizalommal, hiszen egy kreatív csapat mindig jó, ha kéznél van!

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top