6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALMARKETINGOFFLINE TERVEZÉS

OFFLINE TERVEZÉS

Mi is az offline marketing?

Az offline marketing mint, ahogyan az a nevéből is kiderült egy olyan formája a vásárlás ösztönzésnek, amely „papír” alapon próbálja meg a köztudatba „égetni” egy cég termékeit vagy éppen néhány szolgáltatását.

Itt használhatunk szórólapokat, melyeket egy forgalmas csomóponton osztogatnak vagy éppen egy újsághirdetés is megteszi, amennyiben erre a cégnek van pénze. Illetve ettől sokkal kreatívabb ötletek is léteznek, melyekkel kapcsolatban a DreamOnMédia kreatív csapata várja azon nyitott cégvezetőket, kiknek fontos az offline marketing is.

Megoldások offline marketinghez

Számos megoldás létezik, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, viszont a ráfordított összeg és a megtérülési arány figyelmen kívül hagyása nagy problémákat okozhat.

Tehát a DreamOnMédia segítséget nyújt cégének egy hatékony Offline marketing stratégia megtervezésében és kivitelezésében egyaránt.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top