6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALMARKETINGONLINE TERVEZÉS

ONLINE TERVEZÉS

Online marketing kampányok tervezése

Az online marketing stratégia manapság a legfontosabb irányadó egy cég életében, hiszen jóformán mindenki az internet segítségével keres szolgáltatásokat vagy néhány megvásárolni kívánt terméket, legyen az ágy vagy éppen egy televízió.

Itt is ugyan úgy, mint az offline marketingnél fontos az árérték arány, hiszen az elköltött pénzből szeretnénk minél többet, jobban mondva a többszörösét visszakapni. Ennek azonban ára van, ami nem más, mint a kockázat. Azt mindenki meg tudja mondani, hogy hány embert érnek el egy bizonyos online felülettel, de azt azonban csak megjósolni lehet, hogy pontosan hányan vásárolnak is. Annyi biztos, hogyha minél relevánsabb oldalon helyezünk el hirdetést, annál több vásárlót csábíthatunk a portékáink köré. Persze ehhez pontosan tudni kellene az oldal látogatóinak számát, amit a hirdetésszervező cég egy Google Analytics-ből importált PDF dokumentummal igazolhat is. Azok, akik vakon megbíznak egy mailben vagy telefonon „beblöffölt” számban, azok magukra vessenek.

Fontos szempontok az online marketingben

Visszatérve egy kicsit a marketing stratégia kialakításához, nagyon fontos, hogy ismerjük a médiumokat, azok közönség vonzatát és vásárlási hajlandóságukat is hellyel közzel megtudhatjuk.

Fontos azonban a végén tisztázni, hogy komoly marketing stratégia nélkül a legtöbb esetben elmarad a siker és a döcögős út előbb utóbb véget ér. Persze minden üzletágban vannak kakukktojások, úgynevezett StratUp cégek, akik egy nagyon jó ötletnek köszönhetik a hirtelen jött sikert, de előbb utóbb nekik is komolyan oda kell figyelni a marketinggel kapcsolatos teendőkre.

Mivel úgy gondoljuk, hogy a marketing pusztán csak kreativitáson és az egyes médiumok ismeretén múlik, így a DreamOnMédia kreatív csapata várja azon cégek jelentkezését, akik hajlandóak belevágni egy végtelenül kreatív és gyümölcsöző kapcsolatba.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top