6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALMARKETINGTERMÉKVIDEÓZÁS

TERMÉKVIDEÓZÁS

A termék videózásról

A termékek videózása jelenleg még nem igazán elterjed dolog, hiszen a legtöbb cég még egy sima termékfotót sem engedhet meg magának. Illetve, ahhoz kellene saját produktum is. Számos cég gondolkodásmódja az online média világában nagyon beszűkült, hiszen sem pénzük, sem pedig tudásuk, azaz jobban mondva alkalmazottjuk erre a területre. Ezért is lenne érdemes egy kicsit körülnézni a kreatív cégek területén, akik számos kreatív megoldást kínálnak a termékek bemutatására.

2015-re már igencsak kibővült a médiumok száma, melyekre érdemes a legjobb minőségben és a lehető legkreatívabb módon feltölteni a portékákról készült fotókat vagy éppenséggel videókat. Mivel a Google értékeli a kreatív tartalmat és ebben akár egy youtube-os videó is komoly szerepet kaphat, ezért találtuk ki a termék videózást. A szolgáltatás egy 15-25 másodperces látvány videó, ahol akár teljes mértékben körbejárjuk a kamerával az adott terméket, amelytől a vásárló közelebbinek érezheti az adott produktumot.

Miért van szükség egy termék videóra?

Gyakorlatilag majdnem visszaadja azt az érzést, amit egy tényleges vásárlás során átélhet az ember, mikor a boltban nézelődik. Lágy vagy éppen egy pörgős háttérzene, majd utána szépen fokozatosan vagy éppen berobbanva ugrik elő az éppen aktuális termék. A lényeg, hogy a stílusnak megfelelően készüljön el a termékről az adott videó.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a termékvideózási szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor a DreamOnMédia kreatív csapata várja az eziránt érdeklődő cégek jelentkezését!

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top