6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALRÓLUNK

RÓLUNK

Ki ez a DreamOnMédia?

Kezdjük az elején! 2010 környékén kezdtem el weboldalakkal, pontosabban a saját cégem weboldalaival komolyabban foglalkozni, hiszen a Google kereső térhódítása miatt már szinte mindenki ott keres bútort. Persze bútorkon kívül még bármi más terméket vagy szolgáltatást és ne hagyjuk ki a szórakozóhelyeket, éttermet, azaz szinte mindent.

Tehát kézenfekvő megoldásnak bizonyult, hogy célszerű a kereső elvárásainak megfelelő oldalt építeni, ahol kereslet kínálat alapon megtalálhatja mindenki a kívánalmainak megfelelő terméket vagy szolgáltatást.

Persze van lehetőség fizetni is azért, hogy elsők legyünk bizonyos kulcsszavakra, hiszen az Adwords kampány nagyon hatékony és célravezető megoldás, amennyiben van rá huzamosabb ideig pénzünk.

Én kihagytam ezt a lehetőséget és a saját befektetett munkám gyümölcsét érlelgettem, ami gyorsan és hatékonyan meg is térült, hiszen lényegesen tovább tart, mint egy jól beállított Adwords kampány. Pénzben is véleményem szerint kedvezőbb.

Ennek kapcsán, tehát beleástam magam a különböző keresőoptimalizálási blogokba, a Google irányelveibe és még sorolhatnám, hogy hány SEO-val kapcsolatos szakcikkbe.

Persze a tudás maga nem felétlen jelent túlságosan nagy előnyt, mivel azt meg is kell valósítani, amihez egy jól bevált programozót is keríteni kell valahonnan, mivel nem terem minden fán. Így találkoztam Gonzooval a „weboldal fejlesztés keresztapjával”, J majd a Fjood kreatív fejlesztőjével, akikkel a saját oldalaimat, illetve néhány másikat is készítettünk közösen.

Hogy ne húzzam túl sokáig elkezdtünk fejlesztgetni és láss csodákat elég sok kulcsszóra az első oldalon, illetve az első helyeken található jónéhány termékünk oldala. Sőt, ha valaki beírja, hogy hajlított gerendás pergola, akkor az első oldalon csak a mi oldalaink szerepelnek.

2012-ben jött az első ismerős, hogy látta az oldalaimat és segítsek neki pár dologban. Így találkoztam Dr. Takács Lászlóval is, akinek az oldalát a mai napig kezelem, hogy a lehetős legelőrébb végezzen a neki releváns kulcsszavakra. Így sikerült a keresési eredményeit megháromszorozni.

Továbbá segítettem még SEO-val kapcsolatban az aranyaszok.hu oldal felépítésében és a fradi.hu is az általam kitalált ötletek szerint szépülgetett.

Folytatnám még a jobbnál jobb sztorikat, a megalakulásunkról és a napi szinten hívogató tehetségtelen értékesítőkről, akik jobbnál jobb hirdetési felületeket ajánlanak, de inkább nem húznám az időt. Inkább nézz át a blogba, ha szeretnél még olvasgatni! Illetve, ha sikerült meggyőződnöd arról, hogy nálunk jó kezekben lesz az weboldalad fejlesztése, akkor csörgess meg az alábbi telefonszámon, +36 30 5049261 vagy írj emailt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top