6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALWEBES SZOLGÁLTATÁSOK

WEBES SZOLGÁLTATÁSOK

Webes szolgáltatások, azaz webfejlesztés és weboldal készítés

A DreamOnMédia webes szolgáltatásai igencsak szerteágazóak, hiszen már nem elég egy weboldalt készíteni és várni a csodát, hogy hátha valaki megtalálja.

Rendkívül szerteágazó és a hétköznapi ember számára nagyon is bonyolult teendők merülhetnek fel egy jól kitalált marketing stratégia megvalósítása közben. Persze, ha van egyáltalán tervünk, hogy hol is kezdjük a termékeink vagy szolgáltatásaink bemutatását a nagyközönségnek.

Mivel óriási teret hódítanak már a social média platformok, ezért célszerű tehát ott kezdeni, ha már van mit posztolnunk. Hozzáteszem, az is felettébb nehéz, hogy legyen mit, hiszen a „cuki kismacskák” és a napi viccek közzététele valószínűleg elég csekély eredménnyel járhat. Persze, ha kisállat kereskedésünk vagy éppen „komédiások” vagyunk, akkor talán ez a célravezető.

Szóval mindenképpen érdemes releváns tartalmat generáli a weboldalunkra, majd azokból kampány szerűen posztolgatni az éppen aktuális termékeket vagy szolgáltatási formákat, illetve nem utolsó sorban az akciókat. Így célravezetően használhatjuk különböző social média csatornákat, melyeknél a Facebook, Google+, Pinterest és a Twitter vezeti a stafétát és egy jól meghatározott kampánnyal gyorsan bezsebelhetünk némi sikert a termékeink célba juttatásában.

Webáruház készítés és weboldal bérlés

További és egyben legfontosabb webes szolgáltatásaink közé tartozik a weboldal készítés és a webáruház fejlesztés, de érdemes még megemlíteni a különböző weboldal bérlési konstrukcióinkat, melyek nem igényelnek hirtelen olyan nagy kiadást. Gyakorlatilag, mintha egy üzletet bérelnénk, havi pár ezer forintért.

Fő tevékenységünk azonban a weboldal –és a webáruház készítés, amely készülhet teljesen egyedi dizájnnal és működési struktúrával.

Azonban nálunk léteznek template rendszerű megoldások is, melyek sokkal kedvezőbb árfekvést biztosítanak, illetve kevesebb időt is igényel az elkészítése és ugyan olyan hatékonyan működik, mint egy egyedi megoldás.

Persze mi sem tagadjuk, hogy a legjobb megoldás egy teljesen egyedi és látványos oldal megalkotása, amely tökéletesen tükrözi a cég arculatát, így ennek értelmében a DreamOnMédia is innovatív megoldásokkal és nem utolsó sorban a Google irányelveit követve építi fel weboldalait.

Ennek értelmében fontos az általunk készített oldalak sikere és megbízható, ergonomikus működése.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia!

 

 

 

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top