6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

SOCIAL MEDIA

A Social média platformokról

A Social media is mára egy jól kiterjedt marketing célokra használt platform vagy inkább platformok, ahol viszonylag gyorsan és hatékonyan tudjuk megcélozni termékeinkkel a kiválasztott közönséget.

Az első és egyben a legnagyobb ilyen médium a Facebook, ahol egy adott célközönséget, akár életkorra is meg tudunk határozni és velük megismertetni az általunk készített terméket vagy éppen egy adott szolgáltatást.

További lehetőségeink a Google rendszerének használata, amely inkább a keresési eredményeink miatt lehetnek fontosak, hiszen sokak szerint óriási nagy bukta, mivel „szinte” senki sem használja. Azonban van némi befolyása a keresési listák alakulására.

A twitter a másik kakukktojás, hiszen ott csak szövegek jelennek meg, amit akár az oldalunkról automatikusan is posztolhatunk egy RSS csatorna segítségével.

Végül pedig a pinterest, amely bizonyos szegmensben nagyon is hatékony megoldást kínál, hiszen jóformán bárkit elérhetünk a világ túloldaláról is, akinek megtetszik az általunk „pinelt” termék.

A Social média adta lehetőségek

Erre a négy platformra is építkezhetünk, illetve alakíthatunk ki stratégiát, de ember legyen a talpán, aki mindenféle terv nélkül nekilát saját cége social médiába történő hatékony bevezetésébe. A legtöbb esetben káoszhoz és a cég rossz megítéléséhez vezet.

Bízza tehát szakemberekre, azaz bízza a DreamOnMédiára!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top