6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

GOOGLE

Social média marketing támogatás - a GOOGLE+

A Google+ szolgáltatása sokak szerint egy igen nagy bukta, hiszen nagyon kevés az ezt a fajta közösségi hálót használók száma. Persze azért nem elhanyagolható, de sokaknak vannak kétségeik, hogy érdemes-e akár csak egy kis összeget is beinvesztálni vagy a cég marketinges alkalmazottainak idejét erre „pazarolni”.

Tehát igen megosztó a tábor, de a DreamOnMédiánál úgy gondoljuk, hogy nem szabad ezt a social média platformot sem elhanyagolni, hiszen ez is egy Google termék és ugyan kimondatlanul is, de talán befolyásolhatja a keresési listák alakulását.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top