6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

PINTEREST

Social média marketing támogatás - a PINTEREST

A Pinterest az egy mondhatni igencsak érdekes Social közönség, hiszen ott nem kimondottan a barátok, ismerősök szerzése a cél, mint ahogyan a Facebook is tele van már cégekkel. A Pinterest az egy teljesen más élményt nyújt, hiszen ott egy életformával, stílusirányzatokkal, valamint inspirációkkal kapcsolatos képeket oszthatunk meg egymással.

Óriási találmány azon gyártó cégeknek, akiknek vannak konkrét termékeik, mint például bútorok és ott különböző enteriőr fotók segítéségével mutatja be és teszi elérhetővé a nagyközönség számára.

A Pinterest véleményünk szerint egy komoly lehetőséget ad még akár egy külföldi piacszerzéshez is, így érdemes akár egy kicsit több időt vagy pénzt belé fektetni.

Ezzel kapcsolatban tud segíteni Önnek a DreamOnMédia, aki megalkotja és menedzseli Pinterest profilját.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top