6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu
FŐOLDALWEBES SZOLGÁLTATÁSOKWEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webáruház készítés és fejlesztés

DreamOnMédiánál számos megoldást el tudunk képzelni egy webáruház fejlesztésével kapcsolatban.

Cégen belül is van egy a BútorKovács bútor webáruháza, melyet saját magunk kezelünk és meg kell vallani nagyon sok munkával jár. Persze mindez megtérül, de az egyszer biztos, hogy aki webáruházat üzemeltet az felkötheti a nadrágját.

Webshop fejlesztésekor nálunk 3 csomag közül választhat a kedves érdeklődő, melyeknek a nevükből is kitűnően felismerhető a fokozatosság.

Mivel fontosnak tartjuk, hogy ne csak a komolyabb marketing büdzsével rendelkező cégeket tudjuk kiszolgálni webfejlesztési munkáinkkal, ezért hoztuk létre ezt a három lehetőséget, melyből az első kettő gyakorlatilag, egy aprócska különbség kivételével egyforma.

A webáruház felépítéséről és a fejlesztésről

A legtöbb esetben egy átlagos webáruház felépítése akár egy, de a legtöbbször két hónapig is eltarthat, hiszen elég sok idő elmegy a dizájn és a CMS rendszer felépítésével, majd utána az egyes termékek feltöltésével. Végül pedig a teljes tartalom és a termékfotók elkészítéséről nem is beszéltem.

Azonban az első két csomagunk kifejezetten ezt a hosszú időt próbálja lecsökkenteni, mégpedig akár 72 órára is, hiszen a nevéből adódóan a SPEED UP WEBÁRUHÁZ CSOMAG megrendelése esetén két nap alatt elkészülhet a megrendelt webáruház.

Kérlek böngészd át a csomagokat és válassz saját belátásod és az általad elképzelt összeg szerint.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top