6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

WEBFEJLESZTÉS

A webfejlesztés vagy más néven a weboldal készítés mára egy igen összetett feladat, hiszen számos szempontnak kell megfelelnie egy weboldalnak.

Mivel az átlag felhasználót és a legtöbb cégtulajdonost is csak a látvány képes lenyűgözni, ami a vásárló szemszögéből maximálisan kielégítő lehet, de a lényeg igazából a „motorháztető” alatt duruzsol. Tehát hiába építünk egy tetszetős és interaktív weboldalt, ha a Google keresőjének jóformán semmit sem nyújt. Lásd a Flash-es oldalak, ahol a legtöbb esetben még a szöveg is képként van dekralálva, amiből nem tudják kiolvasni a Google robotok a szöveget. Tehát csak az találja meg az oldalt, aki tudja a pontos domain nevet és kompatibilis a böngészője az adott Flash verzióval. Egyszóval semmi értelme!

A DreamOnMédia által készített oldalak kizárólag, minőségi tartalomra épített, a Google irányelveknek megfelelő szerkezettel bírnak és maximálisan követik az éppen aktuális dizájnnal kapcsolatos kívánalmakat és a kezelhetőséggel összefüggő felépítéseket.

Persze nálunk is, mint minden webfejlesztéssel foglalkozó cégnél vannak előre elkészített úgynevezett template weboldalak, aminél a dizájn már nem, de a menü és az összes több szöveges elem módosítható. Ennek köszönhetően egy kezdő vállalkozásnak is, akár 24 óra alatt elkészülhet weboldala, melynek költségei a tartalomhoz mérten alakulnak.

Az weboldal készítés árait, ezért tehát igen nehéz meghatározni, hiszen a kulcsszavak meghatározása és ennek következményeképpen a tartalom megírása, valamint a Google irányelveit figyelembe véve az oldal szerkezetének kialakítása és még sok minden más befolyásolja.

Előre meghatározott árakat egy weboldalnál a „félig” kész template-re tudunk mondani, amennyiben megfelelő az adott dizájn és a költségek minimalizálása a cél, ésszerű körülmények között.

Nem titok az sem, hogy a DreamOnMédia oldala is egy kész weboldal sablonból épült, de lássuk be ennél a szolgáltatói szegmensnél a legfőbb cél az, hogy megtalálják az oldalt és a tartalom biztosítson rálátást az adott cég megbízható és minőségi munkájáról. Szóval hiába készítünk egy „csillivilli” látványos egyedi oldalt, ha csak mi nézegetjük alkalomadtán.

Tehát, ha látványos és szerkezetileg is megbízható, továbbá a SEO szempontokat is maximálisan kiszolgáló weboldalt szeretne építetni, akkor keresse a DreamOnMédiát!

Üdvözlettel, a DreamOnMédia csapata!

 

 

 

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top