6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a 2.em. 13.  info@dreamonmedia.hu

PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAG

A prémium webfejlesztés csomag

A DreamOnMédia úgynevezett PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGJA, amely nem ismer korlátokat és nincsen semmiféle megkötés a dizájn és a szerkezeti felépítés terén.  Mivel sok induló vállalkozás vagy kevésbé az online marketing felé húzó cég létezik, ezért nekik a SPEED UP és a START weboldal csomagot ajánljuk a kedvezőbb ár miatt. Persze az utóbbi kettő is teljes mértékben ellátja a neki szánt funkciókat, de mivel ezek egy kész dizájnra épülnek, ezért nem tudunk rajtuk módosítani. (nem is nagyon érdemes)

Viszont a PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAG már teljes mértékben szabad kezet ad a dizájn és a szerkezet kialakításának lehetőségeinél és így egy teljesen egyedi arculatú weboldal készülhet, továbbá a MÉDIUM WEBOLDAL CSOMAGHOZ képest sokkal több egyéb kiegészítőt tartalmaz. Értjük ez alatt az éves SEO és SOCIÁL MÉDIA támogatást.

Az árakkal kapcsolatban itt már egyedi kalkuláció készül, hiszen nagyon sok webfejlesztéssel kapcsolatos tényező befolyásolhatja a weboldal árát. Ennél a csomagnál is maradtunk az árakkal kapcsolatban a földön, ami azt jelenti, hogy minden szempontból keresőbarát oldalt építünk korrekt piaci áron.

Mit is tartalmaz a PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGUNK?

 • a weboldal egyedi dizájnját és a meghatározott működési és szerkezeti felépítését
 • 1000 MB tárhely + email beállítás (1 évig ingyenes, majd utána 5500.- Ft + áfa)
 • Google Analitic és a Webmestertools beállítások, 12 hónapig ingyenes karbantartás
 • Google helyek és egyéb Google szolgáltatásokba történő regisztrációt, 12 hónapig ingyenes karbantartás
 • Social Média regisztrációkat (Google+, Facebook, Twitter, Pinterest), 12 hónapig ingyenes karbantartás
 • havi kulcsszó és pozíció kimutatások 12 hónapon keresztül
 • ingyenes SEO és keresőoptimalizálási tanácsok az első 12 hónapra
 • linképítés 3 hónap keresztül

Webfejlesztés a gyakorlatban?

Kapsz tőlünk egy teljesen egyedi arculatú és szerkezetű, működő weboldalt, ahol a te általad meghatározott tartalmak szerepelnek, illetve jelennek meg a kért struktúrában.

Ehhez neked mit kell elküldeni a megállapodásunk után, hogy el tudjuk kezdeni a weboldalad fejlesztését?

 • egy egyszerűbb rajz vagy egy pontos leírás a dizájnnal kapcsolatban, amihez pontos színkódok is társulnak (esetlegesen egy közös megbeszélés kapcsán tanácsokkal is kisegíthetünk)
 • hogy mi szerepeljen a menüben
 • az egyes oldalak szövege és a tartalomra vonatkozóan képek, ha vannak
 • a domain neved melyik cégnél parkoltatod
 • milyen email aliast szeretnél használni (pl. info@ vagy xy@)

Természetesen az utóbb felsorolt pontokban is tudunk segíteni, mint például a szöveg megírása, termékfotók készítése és a domain lefoglalása a saját nevedre. Profi fotóstúdiónk gyakorlatilag bármit meg tud fotózni, így egy komplett weboldal termékpalettáját is. Mindezen szolgáltatások összegéről egyedi árkalkuláció készül.

Üdvözlettel, a DreamOnMédia!

Rólunk

A DreamOnMedia csapata megmutatja, hogyan is kell hatékony és jól használható weboldalt készíteni, melyekhez könnyedén nyomon követhető, kézzel fogható eredmények párosulnak. Látványos keresőoptimalizálási eredmények, követhető sikerorientált szemlélet.
Irodabútorban partnerünk | az egyedi rusztikus fa bútor, ágykeret, asztal gyártó - butorkovacs.hu

DreamOnMedia - 6500 Baja, Dr. Alföldi József tér 2/a. 2.em. 13.
Telefon: +36 (30) 504 92 61 
Email: info@dreamonmedia.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülj a weboldaladat érintő változásokról, esetleges módosításokról és a legújabb trendekről a webfejlesztés és a keresőoptimalizálás területein.

Go to top